Een korte update (08-2020)

Hallo lezers, in het kort even een screenshot van het werk en een korte update. Door wat persoonlijk omstandigheden heb ik de afgelopen dagen niet veel verder gewerkt aan het spel, maar de afgelopen weken daarvoor wél maar heb ik jullie daarover niet een update gegeven. Zie hier wat screenshots!

Ook Eendje is inmiddels in 3D geleverd en Dragu heeft wat kleine visuele updates gehad.
Er is FOD (diepteverhouding met betrekking tot scherpte in de camera) toegevoegd, Bloom (waardoor felle kleuren feller ogen, zoals wit wat meer effect krijgt), UI (gebruikersinterface) is toegevoegd zoals een virtuele controller, een vergrootglas om het hele level te kunnen zien, een menuknop om basisinstellingen aan te passen en een venster die het aantal resterende sleutels en ballonnen weergeeft.